Racing Team 887
Racing Team 887

Tyovalot.fi ja Racing Team 887 yhteistyöhön kauden 2016 loppuun sekä kaudelle 2017. Pohjoissuomalainen työvalotukkuri Lehto Trading Oy ja Racing Team 887 solmivat markkinointi- ja yhteistyösopimuksen kilpailukaudelle 2016 ja 2017. Sopimus edesauttaa entistä tehokkaamman harjoittelun ja kilpailemisen uuden sponsorin myötä sekä tuo yritykselle näkyvyyttä myös kansainvälisille vesille.

Lehto Trading Oy:n toimitusjohtaja Jani Lehdon mukaan yhteistyö lisää tyovalot.fi verkkokauppamme näkyvyyttä ennen kaikkea mielenkiintoisessa ja vauhdikkaassa moottoriurheilussa vetten päällä.
- Lanseerasimme juuri uuden Roihu Special kypärävalon moottoripyöräendurokuljettajille, ja nyt avautui tilaisuus tuoda tuotetta vesijetteilyyn. Ja kun kyseessä oli määrätietoinen ja vielä kansainvälistä kilpasarjaa kiertävä kuljettaja, niin tämä kiinnityshän piti tehdä, Lehto toteaa.
Racing Team 887 kuljettaja Timo Kangastiellä on vielä kahdet kilpailut jäljellä tänä vuonna. 19.-26.11. Perun avomeri MM-kilpailut ja joulukuun alussa 1.-4.12. Word Cup Thaimaassa.

Racing Team 887

2017 kilpailukalenteria ei ole vielä julkaistu, mutta jettikuski tulee ajamaan SM-, PM-, EM-, ja MM-kilpailuja ensi kaudella.
- Roihu Special valon ansiosta harjoittelukauden pystyy aloittamaan aikaisemmin ja harjoittelemaan myös hämärässä, mikä edesauttaa kilpailuissa pärjäämistä, kuljettaja päättää.
Ajopelinä kaudella 2016 kilpailuissa toimii Yamaha. Kauden 2017 kilpalaitteeksi vaihtuu Kawasaki ultra310R.
Timon Racing sivut löytyvät osoitteesta:

https://www.facebook.com/kawas...