Enduroreissuun uusien Betan omistajien kanssa
Enduroreissuun uusien Betan omistajien kanssa

MyBeta lanseerasi hurjaksi väitetyn kampanjan... Nyt oiva tilaisuus tehdä pyöräkauppa MyBetan kautta. Kaikki ne SML:n kilpailulisenssin omaavat viisi (5) ensimmäistä endurokuskia, jotka hankkivat kauttamme uuden RR enduropyörän, pääsevät maksutta osallistumaan endurosafarille joko Kreetalle, Portugaliin tai Kyprokselle. Kohdepaikka varmistuu, kun saadaan ryhmä kasaan ja päivämäärät sovittua. Portugali on ykkösvaihtoehto. Ajankohta on syksy 2018. Aikataulu pyritään saamaan syyslomaviikolle. Siispä uuden Beta pyörän lisäksi kauppaan kuuluu 3 päivän ajoleiri/safarin vuokrapyörineen, oppaineen ja majoituksineen (4 tai 5 reissupäivää yhteensä). Edun arvo 500-800e.

Reissun tarkoitus ei ole olla kilpailu, vaan aktiiviajoloma ja treenireissu sekä pitää hauskaa Betoilla ja tavata Betahenkistä porukkaa myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Kuljettajalle itselle jää maksettavaksi lentoliput (noin 250-350e menopaluu Helsingistä) ja syömiset/juomiset/henkilökohtaiset hankinnat sekä mahdolliset varaosakulut.

Kaikissa kolmessa vaihtoehtoisessa paikassa ovat tuoreet Beta 2t ja 4t enduropyörät. Tarkemmat ehdot saadaan sitten kun safarikohde on valittu.

Reissuun mahtuu itseni (Jani Lehto) lisäksi korkeintaan 5 kuljettajaa, jotka ovat täysi-ikäisiä, A kortillisia ja ajavat vähintään C-luokassa. Lisäksi mukaan tarvitset voimassaolevan passin ja matkavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset henkilövahingot reissussa.

Kampanjaa ei voi muuttaa rahaksi, eikä etua palauteta rahassa takaisin, jos reissuun ei pääsekään.